Співпраця побудована на довірі

Той, кому довіряє роботодавець пошук персоналу – це його особистий консультант.

Особистими консультантами роботодавців в службі зайнятості виступають фахівці відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу.

Основне завдання  консультантів Городоцької районної філії Львівського обласного центру – це удосконалювати підходи у наданні послуг роботодавцям, оптимально враховуючи специфіку підприємницької діяльності, а також оперативно та ефективно сприяти укомплектуванню наявних вакансій.

За кожним роботодавцем району закріплений окремий консультант центру зайнятості, який володіє максимальною інформацією про діяльність підприємства, його поточну та перспективну кадрову потребу, тощо.

Оскільки служба зайнятості має доступ  до  найбільшої бази шукачів роботи та безробітних громадян, це дає можливість оперативно вибирати необхідних роботодавцю кваліфікованих працівників, здійснювати підготовку або підвищення кваліфікації кадрів під індивідуальне замовлення роботодавця.

Городоцька районна філія Львівського обласного центру зайнятості  запрошує роботодавців до співпраці, побудованої на довірі.

За довідками звертатись по тел.(0231)3-23-58.