Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Городоцької міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території Городоцької міської ради з 1 січня 2022 року», «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Городоцької міської ради з 1 січня 2022 року», «Про встановлення місцевих податків і зборів та визначення розмірів їх ставок на території Городоцької міської ради з 1 січня 2022 року».

Проект рішення сесії Городоцької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Городоцької міської ради з 1 січня 2022 року» розроблено відділом економічного розвитку, інвестицій та МТД Городоцької міської ради з метою дотримання вимог статті 12 Податкового кодексу України. Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік, які забезпечили б надходження до бюджету міської ради для реалізації місцевих цільових програм.

Проект рішення сесії Городоцької міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території Городоцької міської ради з 1 січня 2022 року», розроблено відділом економічного розвитку, інвестицій та МТД Городоцької міської ради з метою дотримання вимог статті 12 Податкового кодексу України. Проектом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Городоцької міської територіальної громади та забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що дозволить провести належне фінансування заходів місцевих програм у 2022 році.

Проект рішення сесії Городоцької міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів та визначення розмірів їх ставок на території Городоцької міської ради з 1 січня 2022 року», розроблено відділом відділом економічного розвитку, інвестицій та МТД Городоцької міської ради з метою дотримання вимог статті 12 Податкового кодексу України. Проектом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, для належного виконання заходів місцевих цільових програм на 2022 рік.  

Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені 2 квітня 2021 року на офіційному сайті Городоцької міської ради ради (http://horodok-rada.gov.ua/) в підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Публічна інформація».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Городоцької міської ради  за адресами:

81500, м.Городок, майдан Гайдамаків, 6, тел. 30-174, або в електронному вигляді на адресу -: gorodok_mr_lv@ukr.net впродовж одного місяця – з 2 квітня 2021 року до 2 травня 2021 року.