Департамент МТД інформує про можливість отримання інфраструктурного гранту

Департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА інформує про можливість отримання гранту для громад від Програми ЄС House of Europe.  

Хто може взяти участь?

- громадські організації, що працюють у сфері культури;- державні заклади культури;- комунальні заклади культури.

Як подати заявку?

- заповнити форму на онлайн-платформі;- обгрунтувати, які корисні проєкти для спільноти свого міста або села ви зможете втілити з новою технікою;- вказати свій досвід роботи у сфері культури та портфоліо реалізованих ініціатив;- додати продуманий кошторис, складений у шаблоні (розміщений за посиланням нижче).

Що можна отримати?

- Організації з міст, де проживає понад 50 000 людей, можуть отримати до 9 000 євро. Містам, селам, селищам міського типу та об’єднаним територіальним громадам з населенням до 50 000 людей пропонують менші гранти — до 4 500 євро.

- Гроші на вартісні комп’ютери, ноутбуки, планшети, програми, камери, смартфони, фотоапарати, мікрофони та безліч інших гаджетів, що стануть у пригоді в роботі. Крім того, громадській організації пропонується невеликий гонорар для однієї людини з команди за адміністрування проєкту.

- Ресурси для втілення нових задумів, що зроблять життя спільноти вашого міста або села більш насиченим.

- Можливість запустити цифровий формат роботи, якщо через пандемію COVID-19 та карантин не вдається проводити заходи наживо.

- Розуміння, як працюють грантові програми, яке допоможе одержати фінансування на інші проєкти.

- Участь у спільноті випускників House of Europe

Дедлайн подачі заявки – 14 травня 2021 року.

Більше про конкурс за посиланням. 

 

Додатково

Отримати інфраструктурний грант можна лише раз. Однак є змога подаватися на інші гранти та програми. Більше можливостей - в каталозі за посиланням.