Про актуальні питання, які обговорювались під час робочої поїздки заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка на Городоччину

Сьогодні відбулася зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області із представниками територіальних громад.

У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігор Лазорко, начальник Городоцького відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Львівській області Юрій Скварій, начальник Городоцького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Максим Козирєв, заступник начальника – начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ ДПІ Орест Мельник, начальник Мостиської ДПІ Василь Дутко, голова Великолюбінської ОТГ Йосип Фабрига, в.о. голови Комарнівської ОТГ Іван Вовк та голова Судововишнянської ОТГ Зеновій Фольтович.

Зустріч відбулась у рамках співпраці між податковою службою та органів місцевого самоврядування. Сторони обговорили подальший план дій та обмін інформацією, необхідної для системної та результативної роботи з наповнення бюджетів, пошуку додаткових резервів щодо кожного бюджетоформуючого місцевого податку, погашення існуючої податкової заборгованості. Учасники розглянули актуальні питання податкового законодавства, визначили коло проблемних питань та шляхи їх вирішення.

Також, відбулася зустріч заступника начальника ГУ ДПС у Львівській області Ігоря Лазорка із керівниками підприємств територій обслуговування Городоцької, Мостиської та Яворівської державних податкових інспекцій  з питань декларування та сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Розглянули актуальні питання щодо збільшення податкового навантаження з податку на прибуток та ПДВ, легалізації робочих місць та дотримання законодавства про працю та актуалізації електронних сервісів ДПС, які створені для зручності платників податків при спілкуванні з податковою службою.