Відбулась щовівторкова нарада з керівниками установ, організацій та керівниками відділів Городоцької міської ради

Сьогодні, 14 вересня, голова Городоцької міської ради Володимир Ременяк провів щотижневу нараду

Основні тези за підсумками наради:

*     У громаді від початку вересня до сьогодні виявлено 79 випадків захворюваності на COVID-19 (Динаміка у попередні періоди, за тиждень: 33 випадки;  9 випадків; 12 випадків). Найбільше випадків – у с.Заверещиця (попереднього тижня – 3 випадки, за минулий тиждень – 33 випадки) (Вітів Н.І.).

*      Є випадки виявлення COVID-19 серед учнів шкіл Городоцької тергромади. Так, деякі класи вже вдома на самоізоляції, там, де є небезпека поширення захворюваності, будуть прийматися рішення про дистанційне навчання (Яскевич І.А.).

*      Вакцинація населення проти COVID-19: щодня вакцинують по кількадесят людей. За два місяці вакциновано 4140 осіб.  75% працівників поліклініки щеплено, триває вакцинація працівників вторинної ланки медицини (55 %) (Фалинський П.О.).

*      Здорожчання вартості газопостачання створює дискомфорт зокрема і для бізнесу , і для бюджету громади, і для працівників (днями підприємство, що є одним із найбільшим платником податків, вимушено припинило виробництво, тимчасово без роботи залишилось близько 100 осіб). (Ременяк В.В.)

*       День міста Городка відзначатимемо у ці вихідні, 18 та 19 вересня. Святковий концерт включатиме виступи Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина» та хіп-хоп виконавця ХАС (Ременяк В.В.).

За підсумками наради присутнім дано ряд доручень.