Про одноразове добровільне декларування під час зустрічі у Городоцькій ДПІ

З 1 вересня 2021 року громадяни отримали можливість легалізувати своє майно та статки, у разі придбання або отримання яких не сплачувалися податки.

Для цього необхідно лише надати декларацію через «Електронний кабінет» та сплатити одноразовий збір.

Саме питання одноразового  (спеціального) добровільного декларування стало головною темою під час зустрічі начальника відділу електронних сервісів Городоцької ДПІ  Романа Байбака з громадськістю Городоччини.

Як підкреслив податківець, податкова амністія розповсюджується на активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та за кордоном. При цьому, суму обсягом 400 тис грн визначено доходом, який фізична особа могла накопичити, і який можна не декларувати.

Роман Байбак також зазначив, що у випадку виникнення у громадян запитань щодо проведення одноразового  (спеціального) добровільного декларування, вони можуть звернутися до Центру обслуговування платників (м. Городок, майдан Гайдамаків,22) або за телефонами податкової служби (3-04-55, 3-07-06) .

Також, під час зустрічі Роман Байбак закликав приєднатися до підписки на канали інформування ДПС: https://www.facebook.com/tax.lviv, https://www.facebook.com/TaxUkraine, https://t.me/tax_gov_ua

 

.