Повідомляння про оприлюднення проєкту детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ФОП Скомаровської О.В.

Городоцька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ФОП Скомаровської О. В. в межах території Городоцької міської ради Львівського району Львівської області (землі колишнього військового аеродрому) та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

З  1 лютого по 1 березня2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – рішення Городоцької міської ради № 2633 від 28.10.2021 року. Замовником детального плану території є: Городоцька міська рада.

Розробником проекту є: КП «ГОРОДОЦЬКЕ АРХІТЕКТУРНО - ПЛАНУВАЛЬНЕ БЮРО».

Із проєктами містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитися з  01.02.2022 р. по 01.03. 2022 р. (включно)  у відділі містобудування та архітектури Городоцької міської ради за адресою: майдан Гайдамаків, 6 тел.: 3-18-92,  пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті http:// http://horodok-rada.gov.ua//. Контактна особа: Клок Вероніка Володимирівна (начальник відділу містобудування та архітектури), ел. пошта: gorodok_mr_lv@ukr.net.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданого проєкту ДПТ можна подавати до 2 березня 2022 року включно до Городоцької міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються у письмовій формі до Городоцької міської ради у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.