Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 6 га для розміщення кварталу індивідуальної житлової забудови в с. Речичани Львівського району Львівської області» ...

Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 6 га для розміщення кварталу індивідуальної житлової забудови в с. Речичани Львівського району Львівської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Городоцька міська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проєкту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 6 га для розміщення кварталу індивідуальної житлової забудови в с. Речичани Львівського району Львівської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Підстава розроблення – рішення Городоцької міської ради №3239 від 25.11.2021 р.

Замовник детального плану території – Городоцька міська рада.

Розробник проєкту – ТзОВ «Румпекс ЛТД».

Із проєктами містобудівної документації та звітами про СЕО можна ознайомитися з 20.05.2022 р. по 20.06.2022 р. (включно) у відділі містобудування та архітектури Городоцької міської ради за адресою: м.Городок, м-н Гайдамаків, 6 та на вебсайті http:// horodok-rada.gov.ua/. Контактна особа: Клок Вероніка (начальник відділу містобудування та архітектури), тел.: 3-18-92, ел. пошта: gorodok_mr_lv@ukr.net.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданих проєктів ДПТ можна подавати до 03.06.2022 р. (включно). Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.