Повідомлення про оприлюднення проєкту детального плану території земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на розі вул. П.Андрусіва та вул. О.Ольжича в м. Городок

Городоцька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на розі вул. П.Андрусіва та вул. О.Ольжича в м. Городок Львівського району Львівської області.

З  19 серпня по 19 вересня 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – рішення Городоцької міської ради № 22/18-4213 від 26.01.2022 року. Замовником детального плану території є: Городоцька міська рада.

Розробником проекту є: ФОП Новіцький Роман Григорович (Кваліфікаційний сертифікат серія АА №004274).

Із проєктом містобудівної документації можна ознайомитися з 19.08.2022 р. по 19.09.2022 р. (включно)  у відділі містобудування та архітектури Городоцької міської ради за адресою: майдан Гайдамаків, 6 тел.: 3-18-92,  пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті http:// http://horodok-rada.gov.ua//. Контактна особа: Клок Вероніка Володимирівна (начальник відділу містобудування та архітектури), ел. пошта: gorodok_mr_lv@ukr.net.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданого проєкту ДПТ можна подавати до 19 вересня 2022 року включно до Городоцької міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  подаються у письмовій формі до Городоцької міської ради у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

 

Файл: