Апаратна нарада: про виконання бюджету і організацію харчування в дитсадках

На апаратній нараді, яку провів  міський голова Володимир Ременяк,  закцентували увагу на низці питань життєдіяльності громади.

Виконання планових показників бюджету за вересень складає 80,1 відсотка (з урахуванням трансфертів – 86 відсотків) з наростаючим підсумком від початку року – 97,3 відсотка.

У шести дошкільних закладах громади  відновили гаряче харчування дітей. Ще у п‘яти дитсадках цього зробити не вдалося. Передовсім – через відсутність кухарів чи  відповідних фахівців, які пройшли передбачений вимогами медогляд.

Заходи, до яких вдалися в галузі освіти, дають можливість забезпечити педпрацівників фондом оплати праці до кінця поточного року.

За минулий тиждень зафіксовано 62 випадки  захворювання на Ковід, попереднього - 72.

Якщо болить горло, медики  закликають звертатися до лікаря, щоб виключити підозру на дифтерію. Якщо не робили щеплення від цієї небезпечної недуги впродовж 10 років, то важливо вакцинуватися. Відповідні препарати для цього є.

З нагоди Дня працівників освіти на сцені Народного дому Городка буде представлена вистава «Ярослав Мудрий» за участю аматорів сцени м. Комарно.

29 вересня відбудеться  захід  в рамках проєкту «Партнерство між ГО та органами місцевого самоврядування в інтеграції та адаптації ВПО у територіальні громади Львівської області».