Спортивні лоти благодійного розіграшу стали музейними експонатами

Відчув щедроти Святого Миколая Городоцький історико-краєзнавчий музей. 

Сьогодні збірні дісталилися чудові експонати – лоти недавнього благодійного рандомного розіграшу  спортивних атрибутів від нашого славного земляка, футболіста Романа Яремчука, гравця бельгійського клубу «Брюгге» та збірної України. 

Голова Городоцька територіальна громада Володимир Ременяк та батько Романа Яремчука, тренер ФК «Львів» Олег Яремчук передали музею викуплений на розіграші футбольний м'яч з матчу Україна – Шотландія (27.09.2022) з автографами гравців збірної України.

А від Гуманітарного управління та Центру професійного розвитку педагогічних працівників  Ігор Яскевич та Орися Войціцька вручили господині збірні Ганні Кузбит ще один виграний лот – футболку Романа Яремчука з виступів за "Бенфіку". 

З великою вдячністю прийняла цінні експонати директорка закладу. Вони доповнять музейну кімнату, присвячену відомим людям Городоччини, серед яких – і гордість нашого краю Роман Яремчук. 

Нагадаємо, що розіграш спортивних лотів відбувся з благодійною метою – задля збору коштів на придбання мікроавтобуса для Реабілітаційного центру "Галичина" смт. Великий Любінь. Саме тут відновлюються після важких поранень наші захисники.