Городоцькими податківцями проведено семінар щодо застосування РРО

 

          Працівниками Городоцької ДПІ проведено семінар з платниками податків з питань застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, ведення обліку товарних запасів СГ, забезпечення використання електронних платіжних засобів.

         Платникам податків роз’яснено які мають бути дії суб’єкта господарювання при відключенні світла в господарській одиниці, коли неможлива робота на комп’ютері з ПРРО та щодо порядку заповнення платіжних документів платниками під час сплати податків, зборів, ЄСВ.

      Також, говорили про обов’язковість погашення податкового боргу, належне оформлення трудових відносин; про позитиви одноразового добровільного декларування, переваги використання електронних сервісів ДПС України, декларування 2023.

        З інформацією щодо застосування РРО та ПРРО можна ознайомитися в банері «Програмні РРО» за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/

        Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Львівській області за адресою lv.ikc@tax.gov.ua