ОЧІКУЄМО ВАС НА ГРОМАДСЬКОМУ ОБГОВОРЕННІ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

 

 

 

 

ПОВТОРНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ СТРАТЕГІЧНОЇ СЕСІЇ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

 

Нагадуємо, що в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Городоцької міської територіальної громади 02 лютого 2023 року заплановане проведення Стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Проведення заходу планується об 11:30 02 лютого за адресою: м. Городок, Майдан Гайдамаків, 5, Народний дім. Початок реєстрації о 11:00. Очікувана тривалість заходу 3 години.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Городоцької міської територіальної громади!

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Городоцької міської територіальної громади можна оформити до 31 січня 2023 р. за посиланням: https://cutt.ly/m01XdBN або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Городоцької міської ради (м-н Гайдамаків, 6, м. Городок, Львівська обл., 81500).