Візит до Ніско і діловий, і творчий

Делегація Городоцької громади у складі заступника голови міської ради Миколи Щура, секретаря ради Миколи Лупія, начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та міжнародної технічної допомоги Ірини Точеної, а також учасниці народного жіночого вокального ансамблю «Берегиня» відвідали партнерське місто Ніско (Польща).

Під час візиту обговорили спільну проєктну діяльність, а також перспективи співпраці в сфері молодіжної політики, культури, спорту.

Команда партнерського міста-гміни продемонструвала готовність надавати експертну та методичну допомогу у ніші проєктного менеджменту для покращення соціально-економічного становища громади.

Польські друзі не перестають вражати потужною підтримкою, благодійністю, готовністю допомогти, що є для нас дуже цінним нині, у час воєнних викликів.

У програмі фінального заходу в рамках великого, дуже шанованого нашими сусідами волонтерського фестивалю Wielka orkiestra swiatecznej pomocy взяв участь колектив-окраса городоцької сцени ансамбль «Берегиня». Пісні, які представив наш гурт, викликали щире захоплення польських друзів. Дякуємо «берегиням» за гідну популяризацію української творчості у світі! А нашим партнерам – за неоціненну підтримку, дієву співпрацю, дивовижну ініціативність і сердечну гостинність. Разом вистоїмо й переможемо!