Відбулося засідання міськвиконкому

На черговому виконкомі розглянули та ухвалили рішення по 33-ох питаннях порядку денного. Вів засідання виконавчого комітету голова Городоцької громади Володимир Ременяк.

 

З-поміж іншого:

 Погодили подані КУ «Центр надання соціальних послуг» пропозиції щодо виплати одноразової грошової допомоги на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих військовослужбовців

  Прийняли тарифи на платні  соціальні  послуги ЦНСП.

 Затвердили або внесли зміни у фінансові плани на поточний рік КП «Городоцьке водопровідно-каналізаційне господарство»; КП «Міське комунальне господарство»; КНП «Городоцький центр первинної медико-санітарної допомоги»; КНП «Городоцька центральна лікарня»; КНП «Городоцька стоматологічна поліклініка».

 На запити мешканців та підприємців міста дано позитивні рішення на видалення трьох аварійних дерев у Городку – ясеня на вул.Львівській (біля перукарні «Ольга») та двох в’язів на вул.Польовій (поруч із гаражами у мікрорайоні вул.Авіаційної).

 Надано одноразові грошові допомоги мешканцям громади, які опинились у складних життєвих обставинах чи потребують допомоги на лікування, прийнято ряд інших рішень у відповідь на звернення мешканців громади (призначення опікуна, оформлення дублікатів правовстановлюючих документів, тощо).