Городоцька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території для будівництва та обслуговування нежитлових будівель та споруд ТОВ «АКТІВ ПРИНТ» на території колишнього господарського двору на вул. Шевченка в селі Родатичі

Городоцька міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території для будівництва та обслуговування нежитлових будівель та споруд ТОВ «АКТІВ ПРИНТ» на території колишнього господарського двору на вул. Шевченка в селі Родатичі Львівського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

З  12 травня по 12 червня 2023 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – рішення Городоцької міської ради № 22/27-5268 від 15.12.2022 року.

Замовник ДПТ: Городоцька міська рада.

Розробник проекту ДПТКП «Городоцьке архітектурно-планувальне бюро».

Із проєктами містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на офіційному вебсайті http://horodok-rada.gov.ua/ та у приміщенні Городоцької міської ради за адресою: м. Городок, м-н Гайдамаків, 6 (відповідальна особа – Клок Вероніка (начальник відділу містобудування та архітектури), тел.: 3-18-92, ел. пошта: gorodok_mr_lv@ukr.net).

Зауваження та пропозиції  громадськості подаються у письмовій формі у вказаний строк до Городоцької міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо ДПТ відбудуться 12 червня 2023 року о 15:00  год. в приміщенні актового залу Городоцької міської ради.