Семінар для роботодавців у Городоцькому Центру зайнятості

 

Днями у Городоцькому управлінні ЛФ ЛОЦЗ проведено інформаційний семінар для роботодавців Городоччини, під час якого спеціалісти Центру зайнятості наших партнерів з активними програми, які запровадив уряд для підтримки малого і середнього бізнесу.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Галина Фостяк розповіла присутнім про програму надання мікрогрантів на створення власного бізнесу (Постанова від 21.06.2022р. №738), про компенсацію для зареєстрованих безробітних (Постанова  від 10.02.2023р№ 124), компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (Постанова від 20.03.2022р.№331), компенсацію за працевлаштування безробітних на нові робочі місця (Постанова від 18.04.2023р. №338).

   Начальник управління Олександра Тарасюк розповіла про ще одну програму для підтримки конкурентоспроможності осіб на ринку праці, а саме про видачу ваучерів на навчання (Постанова від 20.03.2013р№ 207).

   На заході також була присутня начальник управління обслуговування громадян (сервісний центр) Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Львівській області Лариса Семоненко.

   Зустріч пройшла в конструктивному діалозі, було обговорено багато наболілих питань, які виникли в умовах сьогоднішнього часу. Але одне є очевидним, що лише спільними зусиллями, завдяки партнерським відносинам та порозумінню з роботодавцями, стають можливими стабілізація ситуації на сучасному ринку праці, створення нових робочих місць, надання допомоги тим,  хто опинився у скрутній ситуації.