Оприлюднення ДПТ та СЕО (ділянка 0,3га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури на вул.Авіаційна в м.Городок)

 

 

Городоцька міська рада повідомляє про оприлюднення наступних проєктів детальних планів території (ДПТ) та звітів про стратегічну екологічну оцінку (СЕО):

1. «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,3га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури на вул.Авіаційна в м.Городок Львівської області».

Підстава розроблення – рішення сесії Городоцької міської ради від 25.11.2021р. №3236.

Замовник ДПТ – Городоцька міська рада.

Розробник ДПТ – ФОП Біловус Андрій Михайлович (архітектор Біловус А.М., кваліфікаційний сертифікат серія АА №004400).

Розробник СЕО – ФОП Лопушанський Микола Романович.

 

Громадське обговорення проєктів ДПТ та звітів про СЕО триватиме з 22 травня 2023р. по 22 червня 2023р.

Із проєктами можна ознайомитися на офіційному вебсайті http://horodok-rada.gov.ua/ у розділі «Публічна інформація/Архітектура та містобудування» та у відділі містобудування та архітектури Городоцької міської ради за адресою: Львівська обл., Львівський р-н, м. Городок, м-н Гайдамаків, 6.

Письмові пропозиції та зауваження до проєктів ДПТ та звітів про СЕО можна подавати до 22 червня 2023р. Адреса, за якою можна надсилати пропозиції (зауваження): 81500, Львівська обл., Львівський р-н, м.Городок, м-н Гайдамаків, 6;ел.пошта: gorodok_mr_lv@ukr.net . Контактний телефон: 31-892.

Громадські слухання відбудуться 23 червня 2023р. о 15:00 год. в приміщенні актового залу Городоцької міської ради. Участь у громадських слуханнях можлива за умови представлення документу, який посвідчує особу під час реєстрації учасників