Активно та майже безперервно проводимо поточний ремонт доріг у громаді.

Попри обставини, пов’язані з війною, та меншими, аніж хотілося б, поступленнями до бюджету, активно та майже безперервно проводимо поточний ремонт доріг у громаді.

Автогрейдер SHANTUI виправдав сподівання. Зараз працівники комунального підприємства “Міське комунальне господарство” по другому колу об’їжджають усі старостинства та грейдерують і здійснюють щебеневу підсипку проблемних ділянок доріг.

Так, за майже три місяці роботи комунальники об’їздили усі 39 населених пунктів Городоцької громади.

Прогрейдерували доріг на площі 143 821 м.кв. Профілювали з додаванням щебеневого матеріалу 47 128 м.кв. дорожнього полотна.

На зазначені роботи використано 4 278 тонн щебеню.

Нова техніка відкрила можливості самостійно проводити поточний ремонт комунальних доріг (грейдерування та щебеневу підсипку), силами комунальників КП “Городоцьке міське комунальне господарство”.

Універсальний агрегат оснащений передніми бульдозерним і грейдерним відвалами, заднім розпушувачем.

Машина здатна швидко й ефективно виконувати широкий спектр завдань. Зокрема, з вирівнювання та переміщення ґрунту, планування й підготовки території, грейдерування щебеневих та ґрунтових доріг.

Голова громади Володимир Ременяк каже: «Це вкрай важливе придбання громада планувала зробити ще торік, в рамках програми лізингу. Та війна завадила зреалізувати наміри. Нині ж цілі досягнуто. Наші комунальники мають у своєму розпорядженні модернізовану техніку, що допоможе самотужки наводити лад на дорогах без твердого покриття».