18 червня  2024 року  гуманітарне управління Городоцької міської ради провело конкурс на заміщення  посади директора комунальної установи «Городоцький інклюзивно-ресурсний центр» Городоцької міської ради Львівської області.
Конкурс відбувався відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 року № 545 (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/545-2017-%D0%BF) (зі змінами), на підставі Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Городоцький інклюзивно-ресурсний центр» Городоцької міської ради Львівської області затвердженого рішенням Городоцької міської ради від 25 березня  2021 року №771.
Конкурс відбувався за наступними етапами:
І. Кваліфікаційний іспит, що проводився за напрямами:  знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, Закону України «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері освіти; знання основ спеціальної педагогіки; знання основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру.
ІІ. Співбесіда з кандидатом на посаду директора закладу проведена з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності претендентів та до відповідних посадових обов’язків.
Перемогу у конкурсі на  посаду директора комунальної установи «Городоцький інклюзивно-ресурсний центр» Городоцької міської ради Львівської області  здобула Бобеляк Ірина Михайлівна.
Вітаємо Ірину Михайлівну з перемогою. Бажаємо  плідної праці, успішного розвитку установи, яка працюватиме на результат та надаватиме корекційно-розвиткові, психолого-педагогічні та інші послуги дітям з особливими освітніми потребами.