Історія успіху учня Повітненського ЗЗСО нещодавно «завірусилася» у різних соцмережах, на телебаченні. Нині ж представники Національного реєстру рекордів офіційно зафіксували вражаючий результат школяра – найбільшу кількість набивання футбольного м’яча, 8961 удар.

З розповіді батька, син восьмирічним почав активно займатися футболом. І ось вже пів року вдосконалює техніку ще й на заняттях у секції з футбольного фристайлу у Львові.
Щодня приділяє багато часу улюбленому заняттю. Виконуючи різноманітні фінти (ATW, Crossover, TATW), покращує техніку володіння мʼячем.

Андрій мріє стати футболістом, а фристайл допомагає йому шліфувати майстерність і йти до мети.

Незмінно підтримує свої таланти Городоцька громада. З перспективним спортсменом та його батьком сьогодні зустрівся міський голова Володимир Ременяк й передав кошти (позабюджетні) для компенсування витрат на фіксування рекорду.

П’ятикласник пограв у футбол з головою громади, продемонструвавши унікальний хист.

Вже у серпні у складі збірної наш земляк відстоюватиме спортивний імідж України на чемпіонаті світу з панни (вид вуличного футболу зі всілякими трюками) у Копенгагені (Данія).

Проймаємося гордістю за таких талановитих, цілеспрямованих дітей. Хай мрії збуваються, і супроводжує успіх!

Ще трохи історії рекордів, вписаних нашими земляками в Книгу рекордів України:

🔹Остап Гичкевич – наймолодший в Україні (10 років 7 місяців) стрілець з блочного лука.
🔸Лучник СК «Доступний» Богдан Чіпак – рекордсмен за кількістю відтискань – 43 – на пальцях за 30 секунд як людина з інвалідністю.
🔹 Велетенський дідух-тризуб ГО Апостольська Чота,
🔸Колекція вишитих на будівельній сітці орнаментів з усіх куточків України, створена Мшанським центром дозвілля та надання культурних послуг.
🔹У 2019 році Богдан Смірнов став наймолодшим в Україні ді-джеєм на вінілових програвачах.