Вісімнадцять дітей захисників з Городоцької громади три тижні провели у скаутському таборі у Поберово (Польща), що на березі Балтійського моря.
Після повернення традиційно зустрілись із головою Городоцької громади Володимиром Ременяком та очільником гуманітарного управління Ігорем Яскевичем.

Говорили про користь змінити оточення, про новий досвід та враження, друзів, вчителів, про схожості та відмінності, мови, погоду і, звичайно, море, яке, до речі, цьогоріч було не таким суворим та холодним до учасників табору. Кажуть діти, вдосталь накупались. А ще – куштували й по-новому для себе поєднували смаки й складники у стравах, вчились працювати й відпочивати командно. Підбивши підсумки очікувань від мандрівки та вражень пост-фактум, діти та вчителі висловили побажання щодо майбутніх активностей для наших дітей у ближчі канікулярні періоди.

Щиро дякуємо польським партнерам із Мшани Дольної за ці можливості! Також дякуємо за допомогу в забезпеченні логістики депутату Городоцької міської ради, керівнику компанії S-TRANS Олегу Скомаровському.

Раніше про таборування у Поберово писали тут: https://www.facebook.com/share/p/7onj8N9eLcCKnazP/