Таки подія! У Городку відкрили й освятили ветеранський простір – справжній осередок підтримки та єднання захисників, які пройшли війну, та їхніх родин.

Простір облаштований на базі Городоцького центру надання соціальних послуг. Відпочатку ініціатива створення центру від очільниці ветеранської організації «Обʼєднання добровольців» Олена Живко отримала безумовне схвалення керівництва Городоцької громади. Міськрада й приміщення надала, і фінансово підтримала соціально значущий проєкт.

Турботу про ветеранів дієво засвідчили багато людей. Зокрема, з боку Благодійного фонду «МХП-громаді». Заофірували на спільну справу власні працю, час, енергію та вміння добровольці – провели ремонтні роботи.

Спільними стараннями у захисників зʼявився власний простір – для зустрічей та різних активностей. Тут вони отримуватимуть консультації з актуальних питань, психологічну, правову допомогу.

Як ніколи нині важливо, аби кожен ветеран відчував себе частиною великої спільноти. Тож продовжуємо створювати для цього умови!