👊👊 Вболіваємо разом!

За попередньою інформацією, входимо у топ-10 переможців у конкурсі проєктів за Програмою Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027. Йдеться про можливість за грантові кошти Євросоюзу ревіталізувати (реконструювати) сквер на майдані Гайдамаків у Городку. Очікуємо остаточного рішення моніторингового комітету, який відбудеться 17-19 квітня у Варшаві.

🤝 Дякуємо європейській спільноті за те, що у такий складний для України час разом із нами вірите в її майбутнє та розвиток!

ℹ️ Розпочали роботу над проєктом ще у квітні 2023 року разом із двома громадами – Сєдльце (Польща) та Привільне на Рівненщині.

▫️

▫️ У партнерстві з польськими містами ми також напрацювали транскордонні проєкти у ще двох напрямках – охорони здоров’я та очисних споруд. Вдячні за довіру та плідну співпрацю!

▫️ Програма Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027 діє в рамках цілі «Європейське територіальне співробітництво» (Interreg) та Інструменту сусідства, міжнародного співробітництва та розвитку (NDICI). Загальною метою Програми є підтримка процесів транскордонного розвитку на прикордонні Польщі та України.